Wat het kost

Website
€14,95 Per maand Maandelijks opzegbaar €495,- Eenmalig

Een unieke website voor jouw bedrijf.
Eenvoudig zelf aan te passen.
Service & onderhoud inbegrepen.
Start direct

Ben jij startende ondernemer?

Profiteer dan van extra startersvoordeel!

Ja, ik ben starter

Wat je krijgt

Unieke & moderne website


Je wilt een moderne website met een unieke uitstraling die past bij jouw bedrijf. Daarommaakt wabbo snel, voordelig en professioneel een website die echt bij jou past. Je hoeft zelfalleen maar je tekst, afbeelding en video’s aan te leveren. Wij verzorgen de rest!

Bekijk voorbeelden

Super eenvoudig zelf aan te passen


Je wilt zelf de controle houden. Dat begrijpen wij. Daarom kan je super eenvoudig zelf dewebsite aanpassen, waar en wanneer jij dit wilt.

Nooit meer uurtje factuurtje


Je wilt weten waar je aan toe bent. Verrassingen zijn leuk. Financiele verrassingen not somuch. Daarom is Service & Onderhoud inbegrepen.

Onbeperkt aantal pagina's


Geen limieten! Je wilt zelf eenvoudig nieuwe pagina’s kunnen toevoegen. Daarom slaan wij alle layouts voor je op. Zo kan jij met een klik op de knop nieuwe pagina’s aanmaken.

SEO geoptimaliseerd


Dit betekent dat de jouw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines zoals google. Om je te helpen maak je gratis gebruik van de slimme zoekmachine module. Een digitale assistent die jou precies vertelt wat er goed is aan jouw content en waar de verbeterpunten liggen.

Snelle contactformulieren


Jouw klanten willen je makkelijk kunnen bereiken. Daarom maak je met Wabbo gebruik van snelle contactformulieren. De gegevens worden direct geleverd in jouw inbox. Wel zo gemakkelijk!

10 e-mail adressen


Je wilt altijd goed bereikbaar zijn. Daarom krijg je bij Wabbo tot 10 e-mail adressen. Deze zijn beschikbaar in de webmail, op jouw outlook, google apps, tablet of smartphone.

Gratis (.nl) domeinnaam


Een domeinnaam sprekend is voor jouw bedrijf. Daarom krijg je van ons een gratis domeinnaam bij het abonnement. Heb je al een domeinnaam? Geen probleem, wij verhuizen jouw domeinnaam kosteloos.

Onderhoud inbegrepen


Je wilt bezig zijn met jouw bedrijf en niet met technische zaken. Daarom zorgt Wabbo dat je website altijd up to date is, en dat er backups worden gemaakt.

Online support


Heb je een vraag? Of heb je hulp nodig bij het uitvoeren van een taak op jouw Wabbo website? Dan staat het Wabbo support team voor je klaar! Een complete website voor ondernemers, SEO geoptimaliseerd, gebruiksvriendelijk en eenvoudig aan te passen.

Vrijblijvend gesprek met een van onze webcoaches?


Ja graag

Maak vandaag nog een vliegende start!

Start direct

Vul je gegevens in en download de whitepaper

Bedankt! De whitepaper wordt gedownload.

Ontvang je kortingscode direct in je mailbox

Je kortingscode is verstuurd!

Vul je gegevens in en download de whitepaper

Bedankt! De whitepaper wordt gedownload.

Vul je gegevens in en download de whitepaper

Bedankt! De whitepaper wordt gedownload.