De 4 stappen van Wabbo.

1.

Kies welk proefabonnement jij graag uit zou willen proberen. Een totaaloverzicht vind je onder het kopje 'alle abonnementen'. Tip: vergeet niet de schuifknop links op proef te zetten.

2.

Maak een account aan nadat je het proefabonnement gekozen hebt en voeg dit abonnement toe aan je profiel.

3.

Geniet nu van je nieuwe proefabonnement en maak ondertussen een overzicht van al je abonnementen in je persoonlijke dashboard.

4.

Je ontvangt snel een bevestiging van het bedrijf waar je een proefabonnement bij afgesloten hebt en kunt gaan genieten van je nieuwe abonnement.

Begin direct!

Waarom Wabbo.

Wabbo slaat twee vliegen in één klap. Je hoeft niet telkens weer een nieuw account aan te maken en je persoonlijke gegevens in te vullen en daarnaast creëer je ook nog eens overzicht in je huidige abonnementen.

Zie je een leuk abonnement wat je graag wel eens zou willen proberen maar niet weer helemaal opnieuw je gegevens voor in wilt vullen en een account aanmaken? Dat is geen probleem want bij Wabbo staan je gegevens al opgeslagen. Je hoeft enkel op het gewenst proefabonnement te drukken, af te rekenen, en het product wordt naar je thuis gestuurd!

Heb je ook geen idee wat je nu eigenlijk allemaal maandelijks betaald aan abonnementskosten? Ook dat hebben we voor je opgelost! Nadat je een account hebt aangemaakt kun je op je persoonlijke pagina al je abonnementen invoeren en zie je precies hoeveel je per maand hiervoor betaald. Nooit meer de verrassing 'ohja, dat abonnement werd ook nog afgeschreven..'

Alle Abonnementen

Onze app komt binnenkort online!

Wil je als eerste de nieuwe app proberen? Meld je aan.

    Voeg Toe